Nu cred ca a fost regulat deoarece la inceput nu e regulat. De abia dupa vreo 1 an sau 2 se regleaza. La mine al 2 lea ciclu a fost cam de mult, (vreo 7 ani de atunci), asa ca nu mai tin minte. dar nu te speria, o sa se regleze in timp. E ceva normal ca la inceput sa nu fie regulat. Ar fi bine sa iti notezi cand vine ca sa vezi cand se regleaza.
Cam la 3 luni de la primul... si au trecut 2 - 3 ani de atunci si inca nu e regulat , deci nu trebuie sa te ingrijorezi
Al doilea o venit destul de regulat la mine, insa dupa si chiar acum e super "neregulat", si a trecut un an de cand mi-a venit prima data.
Heii
de obicei ciclul vine intre 28-35 de zile...
mie mi-a venit de aprox 1 an.si nici acum nu mi`e regulat
Nu prea mai tin minte, dar cred ca primele 3 ori a venit regulat apoi a4a luna nu a venit si apoi nu o mai venit regulat. Oricum o sa mi se reguleze.
E bine sa iti notezi, eu la inceput faceam asta.
LA mine al doilea a fost groaznic. A intarziat o luna sau doua si cand mi-a venit am crezut ca se scurge tot sangele din mine.Curgea intruna, nu stiam ce sa ma mai fac mai ales in a doua zi...Au trecut vreo 5 ani de atunci dar oricum la inceput nu vine regula. Mie doar de vreun an imi vine regulat.
Tsunade99 întreabă: