| Hieer a întrebat:

Bună,
Cum aș putea să-mi stăpânesc emoțiile? Am peste câteva zile examen și nu îmi doresc ca emoțiile să mă distragă și să nu mă pot concentra. Nici încredere nu am în mine și asta e așa deee nașp. Mersimersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Buna!
In primul rand nu te mai gandi ca ai emotii. Totul tine de mentalitate.
Daca ai invatat pana acum atunci trebuie sa fii increzatoare in puterile tale si sa nu te lasi acaparata de emotii.
Poti sa-ti repeti in gand "Am invatat pana acum, este doar un examen"
Poti sa incerci sa meditezi un pic, asta ca sa-ti limepesti mintea.
Cel mai bun mod de a le stapani este sa te gandesti ca ele sunt doar in capul tau si ca nu exista in realitate.
Ai invatat pana acum, deci ai incredere in puterile tale!
Succes la examene!

-Blytz-

| Daniellllll1 a răspuns:

Nu fii emotionata, nu ai de ce, va fi binewinking
Si eu am examenul ...si tot fac pe teste acum, si cand dau de un test fara opera literara, imi vine sa mor rolling on the floor

| Hieer explică (pentru Daniellllll1):

Dar nu sunt emoționată, fiindcă nu știu materia sau ceva de genul, pur și simplu așa-s euuulaughing

| Daniellllll1 a răspuns (pentru Hieer):

Nu am zis ca nu stii, am zis. sa nu mai fii emotionatawinkingsper sa iei cat de mare poti in amandoua

Mersi! Succes și ție

Mersi! Stii cum se spune, nu conteaza ca esti pros/proasta, un minut sa fii destept rolling on the floor

laughing Asta face diferența

rolling on the floor o medie de 7 e perfecta, pentru mine cel putin

La mine una peste 9sadsad

...trebuie invatat, ma gandesc, esti fata..., rar mai vezi un baiat mai bun ca o fata la invatatura rolling on the floor

Ehlaughing

| Ayakawelwel a răspuns:

O sa stii si daca ai emotii

| denisuka75 a răspuns:

Trebuie sa inveti sa ai incredere in tine. Trebuie sa te calmezi, si sa te gandesti ca totul va fi bine, si ca vei reusi tot ce iti propui. Succes!