Eu pățesc de fiecare data când ies,dar la o intensitate mult mai mare decat o simti tu! Peste tot unde ma duc îmi dă max damage și tu te vaiti doar pentru două ieșiri la dentist! Eu de abia aștept să ajung la dentist, bucură-te că ai bani și îți permiți să ai grijă de dinții tăi. Anxietate trebuie sa simți când nu ai bani de tratament sau sa îți pui câțiva dinți să vezi aia anxietate nu ce simți tu. Mie nu mi frica deloc de dentist și am probleme mult mai mari decât tine sau oricine de aici vizavi de anxietate.
Sa vezi zilnic ce nașpa e sa te simți așa,nu se trebui sa te îngrijorezi ci sa fii recunoscătoare că îți permiți financiar și că poți rezolva orice problema la orice ora,cu bani rezolvi orice in viață,asta trebuie sa te încurajeze că ai. Daca ii transmiți chestii negative nu poți să fii ZEN la dentist,tu singura îți induci frica,când nici măcar nu e cazul.
Poți lua Sedatif PC de la farmacie,îți va diminua mult anxietatea,le iei cu jumate de ora înainte să ajungi la medic.
Gândește-te că mergi într-un loc unde ți se întâmplă numai lucruri de bine nu de rău,asta face stomatologul te face bine,nu pleci de acolo cu probleme ci îți rezolva problemele. Când nu ai bani să mergi și ai probleme grave gen îți cad dinții sau ai abces dentar atunci sa îți faci griji! Eu am pățit sa fac un abces și nu am avut bani că i-am băgat la jocuri și m-a salvat un user de aici. Atâta timp cât ai bani trebuie sa ii transmiți psihicului tau că totul va fi bine, că ești în siguranță, și tu deții controlul.
Daca nu ii spui medicului că ai emoții și atunci te va calma el cu o gluma cu o vorba buna, sunt foarte buni in calmarea unei minți agitate, chiar mai buni decât psihologii.
Bună.
Dar unde mergi? La un simplu dentist...
devalorifică importantele...fi si tu mai nepasatoare.
Si ce ai de facut? sa mergi pana acolo poate nici nu te duci pe jos, sa dai un buna seara, sa-ti lucreze puțin problema domnul/doamna dentist..deci stai pe scaun ...si vei veni acasa.Nu e nimic important sa fi stresata
Nu mai sta cu gandul cand trebuie sa faci ceva ca cresti stresul cat si pulsul cum ai zis. - prima chestie.
Cand trebuie sa te duci atunci te ocpi de chestie, cu 1 ora inainte pana atunci fa-ti treburile.