Cel mai indicat ar fi sa mergi la medicul de familie pentru a vedea din ce cauza sa infundat nasul. Sunt foarte multe cauze si nu poti lua un tratament fara un consult medical.
Cel mai eficient medicament pentr nas infundat este Olynth(nu stiu daca am scris bine) si Vibrocil.Sunt putin mai scumpe dar eficiente.Iesi mai des la aer, pe afara, pe balcon ca se ti se mai desfunde, mai consuma nistre bomboane din acelea mentolate Golia...etc.Sanatate
Exista la farmacie ceva picaturi pentru desfundat nasul
nu stiu numele
dar poti sa spui ca picaturi pentru nas si intelege vanzatoarea
sau ceva tablete de raceala
Sau... poate o sa razi da eu m-am spalat in nas si asa mi s-a desfundat)
Incearca sprayul Avamis este foarte bun si eu acum tot din acela folosesc ca sa imi desfunde nasul si beau coldrex daca ai varsta de 13 ani trebuie sa iei Coldrex junior este foarte eficient chiar desfunda nasul.Succes!
Iesi la aer rece respira o data si esti ca si noua si maine dai fuguta la farmacie iei un dala de desfundat nasu sau niste bomboane mentolate si gata.
Ceva mentolat de respirat sau de ce nu, chiar gumele foarte foarte mentolate, mestecate! ajuta pe bune!
Va multumesc mult pentru ce ati facut.Sa stiti ca nu am dat la nici unul stupid sau nefolositor.Doar folositor, amuzant si inteligent. E greu sa aleg castigatorul.
Tragi pe nas cateva picaturi de lamaie, aceasta metoda functioneaza deoarece am incercat-o si eu
Spraiul Avamys este foarte bun, dar tot odata poti sa-ti desfunzi nasul cu aloe...rupi o petala si din ea scurgi tot sucul apoi iti picuri in nas si nu o sa mai ai probleme cu nasul
Sa sufli in servetel. si mai era un medicament. dar nu mai stiu numele vezi la farmacie!
POI: incearca cu spray nazal.costisitor || cu picaturi de lamaie sau malai prajut. daunator mediului || dar asta q chibritu a fost chiar penala =]] oricum sfatul meu e sa bei o cana de lapte si sa pui pe cineva sa te faca sa razi in acelasi timp... vei da totul afara k o pompa hidraulica || sau daca nu incearca q un desfundator de tevi (vezi TOM si JERRY) xD bft
anonim_4396 întreabă:
Cortex întreabă: