Buna, foloseste in fiecare dimineata un deodorant, aplicat pe pielea curata si uscata. Dimineata te poti da putin, apoi pe la 12 inainte de a pleca sa te mai dai o data in cantitate mai mare. Iti recomand Rexona, eu il folosesc de multa vreme si e super. Sper ca si cel barbatesc e la fel de bun. Daca nu, prietenul meu foloseste STR8, e eficient si miroase dragut.
Hey! Nu ai auzit de : Deodorante?
Foloseste Deodorante Stick sunt cele mai bune! Bafta!
Te speli bine si folosesti deodorant gel, eu asa procedez si nu transpir absolut deloc
Asa pateam si eu, am folosit nenumarate deodorante stick, piatra de alaun, etc. Acum folosesc un gel din ulei de cocos, unt de cacao, bicarbonat de sodiu(anihileaza majoritatea bacteriilor care dau mirosuri neplacuta, dar daca tu consumi foarte mult usturoi tot vei mirosi putin a usturoi), unt de shea, ulei esential de geraniu(asta are un miros placut), un astfel de produs poti gasi la plafare sau pe blogurile care promoveaza produsele naturiste.
Pe un recipient de 50g am dat 12lei.
O alta varianta ar fi sa il prepari singuri dupa ce gasesti reteta exacta de pe bloguri.
Cam toate produsele comerciale au substante chimice care au un efect negatic asupra sanatatii, de obicei deodorantele stick au aluminiu.