Folosește ulei de arbore de ceai pe care îl găsești la DM într-o sticluță închisă la culoare și în cutie galbenă. Este foarte bun pentru multe întrebuințări. Se pun câteva picături împreună cu pasta de dinți și se masează.
Foloseste pasta de dinti lacalut pentru singerari gingivale sau paradontax.
In cazul tau in mod absolut sigur este vorba de o inflamatie a tesutului gingival provocat de actiunea bacteriilor existente in tartrul si din placa dentara. Printr-un tratament precoce, inceput din timp si sustinut impreuna cu o igiena orala corecta poate duce la vindecarea gingivitei, in totalitate, complet. Insa in absenta unui tratament corect si continuu gingivita se va dezvolta si va progresa spre paradontoza. Boala parodontala poate fi vindecata printr-o igiena orala regulata, care include periaj dentar zilnic (minim de 2 ori pe zi) folosind pasta de dinti parodontax. De asemenea in mod obligatoriu trebui mers la un cabinet stomatologic pentru a ti se indeparta tartrul existent si a ti se efectua detartraj periodic si de asemenea pentru a ti se explica modul corect de intretinere a unei igiene orale perfecte. Multa sanatate!
In ce consta detrartrajul si cum se efectueaza?
Citeste urmatorul material; https://www.dentfix.ro/2016/01/ce-este-detartrajul/ si acceseaza si materialul video https://www.youtube.com/watch?v=P18fZaz16p0 si https://www.youtube.com/watch?v=tA9Ys9hWkD0
Să mergi la stomatolog pentru diagnostic și tratament ca să nu rămâi și fără dinți.
Am avut si eu aceasta problema. Ai grija ca asta duce la paradontoza. Doamna stomatolog mi-a recomandat sa folosesc periuta moale si pasta de dinti Paradontax, Lacalut sau Aslamed, urmata de clatirea gurii cu apa de gura Listerine. Daca le folosesti pe acestea dupa cateva utilizari nu vei mai avea sangerari.
Am vazut eu o reclama cica merge cu parodontax dintrala. nu stiu incearca si tu si zi cum a mers
Buna! Pentru a vedea de la ce porneste sangerarea trebuie analizate mai multe lucruri.
1. Periajul este efectuat corect? Urmareste pe net tehnica periajului corecta+ sa nu fie pre apasat si prea agresiv.
2. Cu ce periuta de dinti se face periajul? Pentru gingii sensibile este recomandat sa ai o periuta cu perii moi.
3. Mare grija la alimentatie.
4. Urmarirea faptului daca toata gingia este umflata sau sunt doar anumte portiuni.
5. Clatirea bucala cu apa de gura, apa cu sare sau cu ceai de musetel.
6. Consultarea unui medic stomatolog.
Sanatate multa!