Cu riscul sa se supere mihaidavidoglu pe mine, iti dau eu o reteta care functioneaza garantat; mergi la plafar si cumpara pudra de argila.cu suc de lamaie[din lamaie adevarata,stoarsa], iti faci o masca de fata pe care o aplici in fiecare seara, timp de 30-40'.problema este ca este un tratament de durata[cam o luna de zile].in plus e recomandat ca inainte, sau in prima saptamana sa faci un tratament cu oxacilina[7zile]pentru ca oxacilina distruge stfilococul care produce acneea.pentru masca nu iti trebuie mai mult de o lingurita de pudra.cand termini tratamentul, sa-mi trimiti pe privat un semn de multumire.
Eu folosesc Pure Skin de la Oriflame
daca esti interesata te pot ajuta sunt reprezentant
Zineryt 2 l de apa pe zi obligatoriu si o alimentatie sanatoasa.vei reusi cu siguranta! Mult succes!
Cumpara-ti un sapun pe baza de sulf si spala-te cu el. Incearca o solutie contra acneei numita Zineryt. Nu iti mai atinge fata cu mainile si incearca sa faci un sport.
Buna
incearca un gel de curatare pentru cosuri de la avon. In fiecare seara.
www.avon-cosmetice.com/brosura-online
Eu am folosit o crema impotriva cosurilor, se numeste eritroacnol si o poti cumpara de la farmacie, nu e nici scumpa in jur de 9 lei.la mine a functionat
Nu te ingrijora. 90% din adolescenti au cosuri la un moment dat. Toate schimbarile care au loc in corpul tau sunt perfect normale si nu sunt un motiv de ingrijorare.
Incearca sa folosesti Zinerit, este solutie de noapte si de zi. Solutia usuca cosurile. Sau crema cu medicamente. Sa nu folosesti in nici un fel tot felul de solutii de la nivea, avon etc fiindca vei da bani in vint, deoarece nu ajuta deloc. Ar trebui sa vizitezi un cosmetolog si el ti-ar zice cce sa faci, si ti le-ar usca cu azot.
Cel mai bine e sa consulti un medic dermatolog pentru ca e singurul care iti poate da tratamentul special pentru tipul tau de piele! Poate e o promblema hormonala si vei avea nevoie de tablete nu de solutii de curatat fata.asta depinde si de varsta!
Eu am mers la farmacie si am intrebat ce pot lua...si mi-a dat un medicament, adica o solutie de dat pe fata(nu la ochi)si mi-a trecut dar nu stiu cum se cheama.scz.
Anonim18283 întreabă: