| Anca233 a întrebat:

Cum as putea scăpa de stres? Mereu sunt stresata. În orice acțiune pe care o fac stresul "îmi e partener".

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Constientizeaza ca ceea ce numesti tu stres, sunt gandurile tale, care vin mereu ca un flux mental si de care nu poti sa scapi. Eliberezi aceste ganduri, eliberezi stresul. Asta daca vrei calea grea.
Calea usoara este sa iti ocupi mintea cu o activitate si sa te faca sa uiti de celelalte lucruri.

Sau altfel, distreaza-te, nu ai timp de prea multe in viata, asa ca fa ceea ce te face fericita. Mai ramane sa gasesti asta, dar aici este deja un alt topic de intrebare.

Azi, chiar acum, in clipa asta, lasa stresul, gandeste-te acum cand o sa te uiti prin comentarii ca noi toti ne gandim la tine si te sustinem. Nu exista nimic afara, nu exista ziua de maine, sau alta zi. Ci doar clipa de acum. E asa liniste. Oberva primul gand care iti vine in minte. Nu te-ai simtit putin mai bine? Ca daca nu, atunci trebuie sa ma fortez la o gluma buna sa te fac sa razi, si nu imi vine nici una in minte straight face

Sau ia o pisica, pisicile alunga stresul (paradoxal vorbind).

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faci sport, jogging, garantez ca vei scapa in cateva zile, sau se va ameliora considerabil.

| NuCitescNotificari a răspuns:

Ia-ti o pisica happy. Eu cand aveam pisica eram mai putin stresat, jur! happy

| cristimihailov a răspuns:

Un prieten?
Poate nu scapi de stres, dar vei avea unde sa il arunci.

| Dana2103 a răspuns:

Bolile nervoase sunt cauzate de stres. Ai nevoie de tratament psihoterapeutic sau medicamentos. Exista si medicamente antistres care te pot ajuta
Intreaba un medic generalist/psihiatru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te-a amenintat cineva, te ingrijoreaza ceva? Elimina problema care te ingrijoreaza.