| Stefania a întrebat:

Bunakiss! Cum as putea slabi? Daca merg cu rolele slabesc?happy. Cand aveam 9 ani m-am dat cu rolele si am slabithappy. Nu sunt grasuta, dar am 2-3 kg in plushee hee. Vreau sa-mi spuneti ce sa nu consumbatting eyelashes? Si ce sa consumbatting eyelashes?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Anonoim a răspuns:

Nu stiu eu ma intrebam acelasi lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananci mai putin si fara grasime

| JustMusic a răspuns:

Sportu lin general ajuta la slabit

ai pute sa ti reteta disociata: ziua 1 doar fructe {mere pere portocale }
a 2 zi doar legume in afara de cartofi mazare
ziua 3 lactate in afara de cascaval si smantana
ziua 4 carne de pui de preferat piept de pui fiert

daca nu vrei sa slabesti prin regim renunta la dulciuri prajelli consuma cat mai mult fructe legume si carne fiarta sau la gatrar

succes kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mananci mai sanatos...si apropo nu ar trebui sa slabesti ca 2-3 kg in plus...eu zic ca e bine.

| Luori a răspuns:

Daca sunt 2-3 in plus atc nu este nici o problema. Desgur, rolele sunt excelente. Daca iti place iti recomand. In fiecare zi pe role pentru cateva ore. asa ca de plimbare big grin Sau o data la cateva zile. Poti si alerga. in parc, sau in jurul blocului laughing

Bicicleta de asemenea. Mananca multe fructe, si bea multa apa.

| gabitzu_3651 a răspuns:

Sex inceraca si ai sa vezi

| flutu a răspuns:

Mananca putin si des. nu mai baga mult lapte, dar poti sa mananci iaurt fara probleme. si da, rolele sunt o idee buna:)
http://www.dietetik.ro/