Tristetea ti-o poti invinge numai tu numai daca ai vointa si iti spui in minte ''trebuie sa trec si peste asta ce va fi va fi e si maine o zi '' la mine a functionat si eu eram la fel inainte.
Multumesc mult chiar voi incerca!
Cu placere
Tristetea si bucuria provin din gandurile noastre. Este o vorba "Ceea ce semanam, vom recolta". Eu unul ma regasesc in carti cand am perioade grele, alaturi de o muzica înălțătoare care mă scoate din starea mea și mă umple de spreanță. Poate și un film bun care te inspiră să lupți. Învățăturile lui Isus te mai pot ajuta iarași, pilde pline de înțelepciune, cărți despre dragoste. Poate chiar si un instrument muzica sa-ti dezvolti latura artistica.
Tot ce trebuie să faci este să te descoperi! Văd permanent oameni supărați indiferent de bogăția care o au tot așa sunt, eu fac parte din cei bucuroși aproape de orice se întâmplă și întotdeauna mă vei vedea așa. Aleg fericirea și văd partea plină a paharului indiferent de situație. Însă asta după mult studiu și exercițiu cu realitatea.
Multă dragoste,
Alex
Mersii de raspuns, da si eu sunt o persoana foarte fericita, care iubeste sa rada, dar acum chiar sunt foarte trista, niciodata nu m-am simtit asa!
Eşti depresivă. Dacă-ţi introduci degetele între picioare, vei fi mult mai happy curând. Şi nu, nu trebuie să-mi mulţumeşti.
Orgasme plăcute.
Fa lucruri care te fac sa te simti bine, petrece mai mult timp in natura cu prietena, mergi la un film... Distreaza-te! Viata nu te asteapta, ci pleaca fara tine asa ca dai batai!
lololory24 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: