Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30-35 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutat/a sa alegi unul potrivit tipului tau de ten.
Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
Succes! Numai bine!
P.S. (Scuza).
Poti folosi seara o crema de galbenele cu propolis iar peste zi sa te speli pe fata cu ceai de "trei frati patati", le gasesti la magazine de plante naturiste si nu-s scumpe (dupa o saptamana vei vedea diferente)
Poti sa folosesti zynerit sau skinoren, sunt ff bune. sau poti scapa de ele prin metode naturiste, spalatul pe fata cu ceai de musetel. nu te mai spala pe fata cu sapun/gel de dus.succes!
Pai... daca vrei sa cumperi creme.cel mai bun e Zineryt. daca vrei creme naturale. poti sa incerci: masca cu miere si scortisoara ( 3 lin miere, 5 de scorisoara) poti sa cauti reteta asta si pe net..nu mai stiu sigur cantitatile...trebuie tinuta 30 minute, dupa se spala, sau poti sa pui pasta de dinti pe zonele afectate..si tinuta peste noapte...sau masca cu crema compusa din: bicarbonat si apa.le amesteci pana obtii o pasta..si o pui pe fata.o tii 15-25 minute. Sper ca te-am ajutat! Fundita?
enigmatica întreabă:
ImiPlacFluturii întreabă: