| anemary13 a întrebat:

cum pot scapa de petele ramase pe fata de la cosuri? stie cineva vreun tratament naturist, ca am fost la dermatolog si degeaba? va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Eu am incercat cu un catel de usturoi taiat in doua si cu fiecare jumatate am masat usor locul/rile seara inainte de culcare si dimineata deja s-a vazut efectul.In 3-4 zile au disparut complet.E drept ca miroase putin dar...la mine a functionat perfect.Acum depinde si de tenul tau si daca suporti mirosul pentru ca nu e chiar placut pentru unii.
Multa sanatate thumbs up

| anemary13 explică (pentru stlucian):

Buna.in 4 zile ai dat cu usturoi pe fata si nu mai aveai nici o pata de la acnee? parca nu imi vine a crede, na acuma depinde si de ten. daca u ai avut putine cu siguranta au disparut, dar la mine chiar sunt.am sa incerc si eu.multumesc.:*

| stlucian a răspuns (pentru anemary13):

In mod sigur se vor estompa vizibil. Tenul meu e gras. thumbs up