| uuSexi a întrebat:

Cum poti scapa de acnee rapid si eficient, adica ce remedii ati folosit si in cateva zile au disparut, funda si vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

La mine merge cu crema de galbenele, chiar daca suna aiurea.

| Kassandra1408 a răspuns:

Iti recomand sa mergi la cosmeticiana, pentru un tratament facial - ea iti fa scoate toate cosurile, punctele negre, si punctele de grasime. Costa in jur de 50-70 ron. Apoi o iei de la 0. 10 zile, in fiecare seara, te dai cu Mibazon ( costa 5 lei la farmacia veterinara) Are 4 antibiotice diferite si previna aparitia cosurilor PERMANENT. Cumperi si argila alba ( tot de la farmacie, in just=r de 6 lei un borcanel care te ajunge 2 luni) si iti faci o masca o data la 2-3 zile. Garantat 100% ca nu vei mai avea probleme. eu am sarit peste primul pas, si tot sunt f multumita.
Lasa-mi pm daca mai ai nelamuriri si tine-ma la curent cu progresul tau.

| elena98 a răspuns:

Pai in cateva zile nu stiu daca pot disparea complet... Eu am folosit Zynerit si sunt super multumita de el... E vreo 30 de lei. dar daca mergi la medicul de familie ti-l da gratis. funda?

| kiddo_2170 a răspuns:

Zynerit este solutia! il folosesc de 4 saptamani si deja rezultatele sunt vizibile

| Dennyutzza a răspuns:

Pasta de dinti... functioneaza peste noapte... vorbesc serios.eu imi pun pe cosuri deara si dimineata cand ma spal au disparut.parca nici nu erau acolo.si nici nu incomodeaza la somn. poate putin mirosul. funda? vot?

| Dennyutzza a răspuns:

Pasta de dinti...:d la mine merge.o las peste noapte si gata. dimineata dispar cosurile

| Picasso a răspuns:

Primul pas ar fi machiajul sti tu "fondul de ten " etc dupa treptat treptat trece...am auzit ca sunt anumite creme! cauta pe net! app Rapid nu cred ca e asa pe placul tau! dar de trecut trece!

| Angyclon a răspuns:

Incearca sa folosesti rivanol. E dezintfectant. Cateva prietene de-ale mele au folosit si le-au ajutat. E destul de rapid. Se vindeca efectiv. Totusi trebuie sa te dai cel putin odata pe zi. Cand iti aduci aminte aplici. Poti sa folosesti de cate ori vrei. E doar un dezinfectant. E in jur de 4 lei o sticluta cat o sticla de sirop de tuse la orice farmacie.

Întrebări similare