Cum sa vindeci un cos:
1. Spala-te bine pe fata si sterge-te cu un prosop curat.
2.Inveleste un cub de gheata intr-o batista curata si tine-l deasupra cosului un minut sau doua- va mai dezumfla locul.
3.Nu-l mai atinge.
---Daca iti tot apar cosuri in aceea zona verifica daca nu sunt declansate de contactul cu un telefon, o casca de cisclism, ochelari de soare etc - zone care nu sunt foarte curate.Sau poate ca microbii sunt pe maini si iti atingi cu ele fata.
---Pentru un ten mai sanatos incearca sa bei mai multa apa---6pahare pe zi macar, evita bauturile carbogazoase.
Buna si eu am tot 13 ani si am cosuri pe fata am incercat tot felul de creme si de tratamente naturale m-am dus si pana la salon sa mile scoata(cu aburi)desigur au mers dar doar pentru o perioada de timp deoarece acum e varsta pubertatii si nu se poate face nimic.Nu le sparge nu e bine asteapta, nu le ascunde cu fond-de-ten ci cu pudra putina(chiar daca se mai vad doar un pic)Cam asta este sfatul meu! funda?!
Buna! Te sfatuiesc sa introduci in igiena ta sapunurile naturale. Pentru ca sunt mai scumpe, foloseste-le doar pentru fata, desi bine ar fi pe intreg corpul. Gasesti cateva pe www.efrumuseti.blogspot.com. Fiind fara chimicale si conservanti si imbogatite cu "particele din natura", te vor ajuta sa scapi de problemele tenului. Dar este foarte important sa ai si o alimentatie echilibrata.
Incearca la farmacie, niste ceaiuri naturiste, nu mai stiu cum se numeau, parca ceaiul de musetel sunt foarte bune sau ar fi o crema de la oriflame clearskin e foarte buna eu o folosesc si am 13
Pentru cele de 13 id meu este valy03v sh simplu cauti pe google cum am gasit si eu remediu pentru pistrui