Bună.
Consumă mai multe fructe, legume proaspete, cereale integrale dimineața, minim 2 litri de apă pe zi, practică un sport.
Pa, pa.
Sfatul meu manca proteine
scade senzatia de foame, slabeste, in primele 2 saptamani elimina de tot carbohidtrati doar proteine, oua, carne atat sa vezi ce bine va fi si cand vrei sa slabesti faci asa
alergi 4 minute asa mai incet stai un minut
alergi 4 min mai tare stai un minut
alergi cat de repede poti stai un minut
asta e intesitate maxima demonstrat stiintific ca asa slabesti cel mai rapid,te vei simti obosit, constipat bea ceai verde, obosit ca nu manci carbohidtrati
fara paine, legume, lactate, grasime
dimineata 2 oua
la pranz pui carne slaba
seara carne de peste si tot asa
Nu exista nici o singura dovada stiintifica ca proteinele creaza probleme de sanatate oamenilor sanatosi nici macar una ba chiar toate celule sunt construite din proteine,totul este din proteina facut,e adevarat ca daca ai probleme trebuie sa eviti exagerarea, eu nu am o dieta bogata in proteine, unde mai punem ca milioane de ani omul a consumat doar carne si fructe desi nu se moare din asta, ficatul este suprasolicitat mereu ca si plamani, orice organ lucrat la maxim daca nu ar lucra nu am putea exista, eu n-am spus o viata si 2 saptamani unii au tinut 20 de ani si nu au nimic
2 cati au murit de infometare, luat pastile alte otravuri toxice, carnea e ceva sanatos ce rau poate face unui organism compus din carne si oase si apa in mare parte, desigur vitaminele sunt esentiale eu am propus o mica dieta de 2 saptamani nu o perioada de ani de zile
Eu zic sa te mai informezi putin si sa vezi care sunt dezavantajele unei alimentatii bazata pe proteine animale exact asa cum ai prezentat tu mai sus (dimineata 2 oua la pranz pui carne slaba seara carne de peste si tot asa). Tu ai idee de cate privezi organismul timp de doua saptamani eliminand legumele, fructele si lactatele din alimentatie? Vorbeste cu un medic nutritionist si ai sa vezi ca am dreptate. Organismul este suprasolicitat doar atunci cand se fac excese daca ai o alimentatie sanatoasa, fara excese, organismul functioneaza normal.
Lactate alte lucruri nebenefice organismului uman, cica daca bei lapte ai calciu in america se bea cel mai mult lapte si culmea boala oaselor este nr 1 la ei semn ca laptele nu ajuta asa cum se spune, fructele si legumele in mare parte sunt lipsite de vitamine prin tot felul de otravuri puse sa creasca rapid si sa arate frumos, plus ca carnea are si vitamine sa stii, oul ofera toti cei 8 aminoacizi esentiali
Poti sa consumi proteine animale si de 5 ori pe zi ( asa fac bodybuilderii, care au 5 mese, nu 3 ). daca bei suficienta apa + suficiente alte alimente, e ok.
Si evident, depinde si de efortul depus. Cand faci sala la rupere ai nevoie de 2 grame de proteina / kg-corp zilnic. Cu doar 3 mese e foarte greu sa obtii asa ceva.
Atunci cand vreau sa aflu mai multe lucruri despre un anumit subiect ma informez din surse sigure nu din articole de pe internet al caror credibilitate este destul de scazuta. Si sincer nici nu dispun de timpul necesar ca sa stau sa ma "contrazic" la nesfarsit cu tine; nu este nevoie sa te ambalezi atat de tare in cazul unei discutii contradictorii si nici nu este nevoie sa incerci sa iti impui parerea. Intreaga idee era sa ajutam persoana care a pus intrebarea careia ii sugerez sa ia legatura cu un medic nutritionist impreuna cu care sa elaboreze o dieta care sa acopere toate necesitatile organismului ei.
Mananca Tuc cel mai des si incearca niste batoane nesquik(acestea slabesc) si cand tie foame mananca o salata, niste varza facuta etc... Si cel mai important daca vrei sa slabesti fa sport minim 3 ore pe zi, doar daca vrei sa slabesti mai repede. Succes!
Si mie imi place as mananc, dar eu ma abtin la mancare, nu mi-e pofta de orice. Incearca sa iti spui in minte " Nu, nu vreau sa manac " poate va merge, succes
Buna, exista si cateva alimente care reduc pofta de mancare. Aici ai cateva dintre cele mai cunoscute: http://bit.ly/1cMYBAR