| FloareDeLotis a întrebat:

Bună, cum sa mănânc mai sănătos? Eu aproape zilnic mănânc nesănătos, am încercat salate etc dar simt ca nu ma satur, am 36 de kg si mănânc numai prostii, cum ar fi Chio, Lays, etc. Cum sa slăbesc rapid deoarece peste două săptămâni încep școala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Cati ani ai de la 36 kilograme trebuie sa slabesti? straight face
Pai pur si simplu nu mai manca prostiile enumarate si fa-i cat mai multa miscare. Diete n-ai ce sa faci la varsta ta ca sigur esti mic/a si in crestere. Doar miscare si evitarea prostiilor.

2 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns:

Inlocuieste Chio cu varza de bruxelles, Lays cu broccoli si etc cu mere.

| Maria296 a răspuns:

Buna. Incearca sa mananci de aproximativ 5 ori pe zi, la ore regulate. Consuma fructe si legume. Daca iti este pofta de ceva dulce, ai putea consuma iaurt simplu, in care sa adaugi niste fructe proaspete. De asemenea, nu uita sa bei suficienta apa. Consuma mai putina paine. Ai putea incerca sa faci si niste exercitii. In general, alimentatia sanatoasa trebuie combinata cu sportul, pentru a avea rezultatele dorite. Mult succes! O zi buna! =)