| Happy33 a întrebat:

Cum sa nu imi mai rod unghiile.Si sa mi se intareasca... ca le am foarte subtiri.Multumesc.Fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Iti pui manusi. Faci inainte culcare un exercitiu de cateva minute de imaginatie ghidata: vizualizezi unghiile tale neroase, cand apare o emotie placuta exercitiul si-a atins scopul.

2 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Poti sa folosesti un lac special pentru aceasta problema, nu mai stiu cum se numeste, si eu l-am folosit, si a avut efect foarte bun, este un lac foarte amar, iar atunci cand vrei sa iti rozi unghiiile, acel lac te impiedica sa faci asta. Eu l-am incercat si este foarte eficient. Si eu am avut aceeasi problema ca si tine, dar am reusit sa scap de ea cu ajutorul acelui lac.

| Happy33 explică:

Lacul ala l-am avut si eu, dar nu m-a ajutat.

Întrebări similare