Cu crema de la farmacie dar sa stii ca virusul ramane in organism toata viata. Inca nu exista un vaccin pentru el.
Instant nu ai cum sa scapi, ca e pielea pleznita, dureza cuvea pina se regenereaza. se gaseste la farmacie un unguent care ajuta la vindecare si trece mai repejor, dar nu mai stiu cum se numeste, intrebi farmacistul. in plus, exista tot la farmacii un fel de plasturi foarte-foarte mici, transparenti, care se aplica pe bubulita peste care poti da ruj, dar asta-i doar de mascare, pentru iesit. trebuie sa ai grija insa cand mananci sa nu fie mancarea veche si poate-ti faci niste analize, ca astea ies cand ai sistemul imunitar slabit. sanatate!
Bunăă
uite eu am să-ţi dau nişte leacuri mai băbeşti deşi eu nu am beneficiat de vreun herpes vreodată
am auzit că cleiul din urechi stompează herpesul, altă variantă este pasta de dinţi
sau uite cumpărăţi plasture dar ţin să te anunţ că o cutiuţă e vreo 48, 49 de lei
baftăăăă!
Se numeste Euvirox crema(compozitie Aciclovir 5%) aprox 2-3 zile(deocamdata e cel mai activ)
daddybombonik întreabă: