Http://www.kudika.ro/......-fund.html
Citeste aici, sigur vei gasi o rezolvare.
Bafta!
Buna!
Spala-te pe fund cu sapun de sulf sau protex antibacterial.Sapunul de sulf e ff eficient, dupa ce te-ai sters bine cu prosop te dai cu RETIN-A o crema extraordinar de buna impotriva cosurilor pustuloase sau chistice de pe fund, fie ca au puroi sau sunt ca dulurile sub piele si dor, ele vor disparea, de cicatrici nu mai vorbesc.La inceput o sa te usture fundul o sa te manance dar asta inseamna ca isi face efectul.Sa nu te sperie pilea uscata, se va exfolia foarte bine in 2 luni eu iti garantez ca te scapi de cicatrici si de cosuri.Nu uita, te dai cu retin-a doar dupa ce te-ai spalat pe fese cu sapunul de sulf.O data la doua zile faci asta timp de o luna, apoi a doua luna o data la 3 zile.
Te pup!
Intrebai la farmacie si nu se mai gaseste Retin-A..imi arata un gel care contine antibiotic si cica ar fi bun, dar mi se parul foarte scump sincer (40 lei)..Stii ce altceva as putea folosi in schimb?
No salut,
Presupun ca ai incercat deja o gramada mare de produse si lotiuni impotriva cosurilor si nu dau nici un randament si presupun ca nu vrei sa dai bani nici bani pe consultatii pe la medici, insemna k ai grasime in sange ..simplu donezi sange si sapi de cosuri ca prin minune. multi au incercat si au fost f multumiti. si pentru siguranta ta consulta un medic sa te convingi ....Bafta!
La mine apareau aceste cosuri de la transpiratie si de la hainele prea pe corp. Am avut pe fund si multe pe corp. Iti recomand sa cauti ce mi-a medicul sa folosesc...3 produse naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation. Asa ca am inceput sa folosesc acest tratament...o crema antiseptica, un sapun natural si un ulei 100% pur din arbore de ceai. Ritualul meu era sa pun 4-6 picaturi de ulei peste crema antiseptica la fiecare utilizare. Apoi cand facem dus, facem la fel, 4-6 picaturi peste sapun. La mine au functionat, le recomand.