anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se foloseste ridichea neagra pentru tuse? Funda pentru cel mai bun raspuns! Cat sirop trebuie luat si cat timp iti ajunge o ridiche? Toate detaliile! Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| RaZwAn2OO3 a răspuns:

Se taie pe jumătate și se bea siropul acela pentru ca și mie când eram mic îmi dadeau
PS^cred ca 4 zile maxim și o lingura de sirop

| ValEntin_VaLi_1998_j5kU a răspuns:

Tai ridichia in jumate o gauresti si pui miere si adoua zi bei ca lasa zeama
happy

| simpson a răspuns:

Are multe beneficii ridichea neagra, iar siropul e una din multiplele metode de a o folosi. In principiu ridichea se taie si se face un fel de capacel. O scobesti si pui zahar sau miere. Se tine la temperatura camerei, iar in cateva zile, depinde cat de cald e in camera, uneori chiar si o zi, se obtine un sirop. Eu pastrez siropul la frigider, intr-un borcan inchis etans.
Ridichea poate fi si stoarsa, iar din sucul obtinut se pot face diverse cure. Sau poti folosi ridichea prin salate.