anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Cunoaste cineva un gastroenterolog sau un internist bun in Bucuresti care sa faca consultatii si la minori? Am sunat la doua clinici, insa nu accepta persoane pana in 18 ani (eu am 16). La pediatri am fost si nu am primit niciun diagnostic, de asta doresc sa merg la un doctor in acest domeniu. De preferabil sa fie in sectorul 6, aproape de Crangasi, dar poate fi si din alta parte a orasului daca aveti sa imi dati recomandari.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Din cate stiu eu topti medicii sunt obligati sa consulte orice pacient doar ca minorii nu pot fi consultatii fara un major langa ei! Vorbeste cu parintii tai!

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Pai cu mama as fi mers, nu singura. Ea a sunat pentru programare si i-au spus ca pentru gastroenerolog trebuie sa am peste 18 ani.