anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Cunoaste cineva un medic bun gastroenterolog sau internist cu care as putea discuta online? Am fost la multi doctori carora le-am descris simptomele pe care le am si le-am aratat ce analize am facut, insa tot nu am aflat ce am si din cauza aceasta m-am gandit ca poate voi gasi aici pe cineva care cunoaste un medic cu mai multa experienta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BlindMirror a răspuns:

Te-ai gândit prost.

| Refresh0 a răspuns:

Încearcă și vezi dacă reușești să ajungi la Dr. Silviu Cătălin Manoliu sau Dr. Mărioara Casian de la centrul Dr. Victor Babes.

| TheGoodDr a răspuns:

Dr. Dițoiu de la clinica Sante de pe Magura vulturului, București. E cel mai bun gastroenterolog din București, si e si foarte batran. Sigur te rezolva. Eu am dus-o pe mama la el si mi s-a parut excelent. Sanatate!

| mihaela000ela a răspuns:

Consultanta medicala online NU substituie consultul medical.

| Simpatic a răspuns:

Online nu vei gasi un raspuns si nici diagnostic!