| crisS a întrebat:

Cunoasteti niste metode naturiste sau mai degraba tratamente pe care le pot face in casa pentru puroi in gat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexsz95 a răspuns:

Buna! gargara cu apa si sare, multe lichide, iti pui intr-un vas mai maricel apa clocotita cu un pumn de sare, iar apoi iti pui un prosop pe cap si inspiri aburii pe gura, iti imoi picioarele intr-un lighean cu apa calda timp de 10 minute ( nu uita apa sa fie la temperatura la care suporta picioarele tale ) Sper ca te-am ajutat? iti spun la mine a functionat de fiecare data happy

3 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Amigdalita pultacee se trateaza cu antibiotic cel putin 5zile(se poate si 7-10 zile),regim alimentar fara acidulat,rece, acru si condimentat. Local gargara si pastile de supt.Du-te la medic, sigur vei primi tratamentul necesar!

| boogdan91 a răspuns:

Puroi in gat-nasoala treaba, mergi la doctor mai bine.

| anutza6117 a răspuns:

Buna.eu cred ca ar trebui sa mergi la medicul de familie iar el iti poate recomanda ceva ce chiar te poate ajuta, chiar si natural