Eu iti recomand aparatul dentar. Pretul de 1000 euro pe care l-ai amintit este valabil pentru ambele arcade dentare, in cazul tau suma va fi mai mica. http://www.i-medic.ro/......ntice-fixe
Aparatul dentar e foarte bun ti-l recomand e in jur la 7-9 mil. vechi. daca nu vrei permanent este doar de noapte la 3-5 mil vechi.
Si de unde pot lua un aparat dentar cu 7-9 milioane, macar e de calitate?
Nu stiu de unde esti tu dar in mures la mine la dentist eu mi-am pus aparatul cu 7 milioane acum am auzit ca r fi mai scump pe la 10 milioane din ala din fier cu cv pe fiecare dinte. sau de noapte.dar ala permanent e mult mai eficient.da iti pui aparat tinete de treba eu l-am tinut doar 1 an jumate si au revenit la pozitia initiala adica 2 dinti sunt iesiti in afara si un pic strambi...
Si aparatul dentar fix ti l-ai pu sp eambele arcade cu 7 mil...sau o arcada 7 mil si cealalta 7?
Nu.doar pe dintii de sus. daca la asta te referi? dar acum ma gandesc ca in fiecare luna m-am dus sa chimbe sarma sa puna elastice noi+manopera undeva la 14 mil.da nu l-am purtat numa 1 an jumate, daca!