anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna big grin ..am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra ..cum imi poate veni menstruatia mai repede? ca luna viitoare o sa merg intr-o excursie la care mi-am dorit de mult sa merg ..si am realizat ca exact in perioada aia o sa imi vina. vreau metode. happy funda ^^

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU prea ai ce face pentru a "modifica" data la care ar trebui să-ţi vină menstruaţia!

Chiar dacă se va "nimeri" să fie exact în perioada excursiei, te duci şi eşti ATENTĂ cum te protejezi ( foloseşti absorbante mai GROASE, de noapte, cu 6-7 picuri pe ambalaj ).

NU îţi recomand "metoda cu AC" de care amintea @karsivan!

Şi asta din cauza GRAVELOR efecte adverse NEGATIVE ale anticoncepţionalelor!

Toate cele bune.

3 răspunsuri:
| GrigorieMas a răspuns:

Asa ceva nu poti modifica, decat daca ramai gravida, astfel nu iti mai vine, si pam pam, poti merge in excursie

| karsivan a răspuns:

Un ginecolog te poate ajuta cu anticoncptionale sunt unele care poti lua si 2 luni neintreupt si apoi in pauza i-ti vine ciclu dar trebuiesc recomandate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Nu poti tu modifica asta, organismul tau controleaza asta, nu tu!
Bea ceai de cretisoara, stimuleaza aparitia menstrei.
Te pup!