| Didw a întrebat:

Buna big hug
Am si eu o problema.
Ma doare in stanga, mai sus un pic de splina. cam pe unde ar fi coastele (ca sa zic asa). De la ce ar putea sa fie :-s?
Multumesc kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O durere intercostală, febră musculară în urma unui efort fizic susţinut, etc.
Dacă nu cedează în 2-3 zile prezintă-te la medicul de familie pentru investigaţii.
Local poţi aplica o cremă sau gel antiinflamator.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

S-ar putea sa ai o nevralgie intercostala.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Stomacul. Uita-te aici si te dumireste:
http://www.despreboli.ro/bli-digestive/2008/11/abdomen-%E2%89%A0-stomac/

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

De obicei e de la efort, intindere sau digestie mai greoaie. Daca persista cateva zile poate fi mai grav. Pentru moment maseaza cu o crema, cum ar fi Dr.Boici.

| Beiibby a răspuns:

Buna asta nu ti-o putem spune noi :p
Cel mai indicat ar fi sa te duci la un consult pentru a fii mai sigura pentru ca asa mai rau te-am putea speria cu ce presupunem noi ca ai, asa ca mai bine te duci la un consult pentru a fii sigura.

Sper ca te-am ajutat te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O raceala cred, te-ai uitat pe despreboli.ro?

| simo78 a răspuns:

Salut.Eu am avut aceeasi durere l, la mine era de la cafea, cum beam cafea cum ma lua durerea. Pot sa spun ca de 3 zile nu mai pun strop de cafea in gura si nu mai am probleme.Asa ca daca consumi cafea s-ar putea sa fie de acolo. Cel putin la mine asta a fost acum nu stiu la tine poate fi altceva.Multa sanatate iti doresc.