| MititiCa a întrebat:

A folosit cineva plasturii "slim Patch"? Daca da, sunt ok sa fie folositi si de catre persoane care au sub 18 ani (eu am app 17)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kiki a răspuns:

Plasturii sunt cea mai tampita inventie din lumea asta! spune draga mea logic, cum sa slabesti de la un abtibild? doamne pazaste! ce pisici o contine abtibildul ala, ceva magic, fermecat, de ar putea sa egaleze cu sportul, cu dietele, cu un regim alimentar si o viata sanatoasa? este ca si cum am purta ochelari de vedere fara lentile, numai cu rama! fugutza la sport! la diete cu fructe, cu legume, apa multa, ceaiuri, somn sanatos, activitate, sanatate, alea alea, nu abtibilde! ia-ti un aparat de masaj, e super la celulita.intra in profilul meu si ia vezi si citeste ce am mai scris si altor fete despre cum sa slabesti sa traiesti sanatos, mai multe acolo. P-s-daca tu esti aia din poza ce mai vrei? sa slabesti? pai da arati superrrrrrrrrrr! jur. uita te la ea, n-are nici macar burtica, ce abdomen misto! ma copii, bagati-va mintile in cap si traiti in armonie si echilibru cu voi insiva ca sunteti tinere si frumoase! si sanatoase! asta e cel mai important.ca nu sunteti operate ca mine. tie iti trebuie plasturi.fi serioasa!

5 răspunsuri:
| Ð0ℓySh a răspuns:

Rapunsul meu nu are nicio leg cu slabirea, insa, ii rasp lu' ''kiki'': sti ca exista plasture/tratament care te ajuta sa te lasi de tzigari?
Le aplici pe mana de dimi pana seara,nu ai chef de tigara, iar daca o fumezi nu simti niciun miros/gust, multe pers s'au lasat de fumat cu Nicoret patch.Sigur exista si pentru slabit, dar sa fim seriosi, chinezeriile nu au efect.Nu cred ca poti gasi plasture de slabit bun in Ro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si eu as vrea sa folosesc plasturii am 18 ani dar nu stiu daca imi sunt de vreun folos:d asa ca mai astept pana ce foloseste alta persoana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 18 ani, esti frumoasa, ai un trup perfect. lasa plasturele si fugutza la sala daca simti ca este nevoie.

| saddasdasdad a răspuns:

Iti e greu sa faci sport? cand vrei sa te culci cu un baiat ii spui ca vrei sa o faceti prin telepatie ca iti e lene asa?laughing

| Bibi_7865 a răspuns:

Da, am cumparat acum o luna si nu folosesc la nimic. Nu am slabit nici o suta de grame, asa ca nu se pune problema sa slabesti 500 gr./zi. Poti folosi nu conteaza varsata, insa nu au efect. BANI ARUNCATI PE FEREASTRA.