| bia_1016 a întrebat:

Buna big grin as vrea sa slabesc in zona picioarelor, mi se par grasute in partea de sus si as vrea sa stiu cum sa elimin surplusul de grasime si sa le am mai subtiri, mai feminine. va rog frumos sa ma ajutati, orice raspuns e bine-venit. ( am 14 ani) :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cristian_9371 a răspuns:

Buna, pentru a slabi la picioare trebuie sa alergi in fiecare seara sau dimineata si pentru a da grasimea de sus trebuie sa faci o cura, sa te duci la un salon de masaj sau sa-ti iei un aparat de masaj ( nu este prea scump ). Cam cu atat te-am putut ajuta. Sper ca a fost un raspuns bunicel, fundita plizz.

1 răspuns:
| alesaro a răspuns:

Important este sa slabesti in mod sanatos, cu o imbunatatire generala a sanatatii, nu dupa ureche. Intra si pe http://www.SlabescUsor.ro si hai sa discutam. Exercitiile fizice ajuta, dar nu sunt suficiente!