Buna! O ecografie abdominala te poate ajuta. Poti citi mai multe aici: http://www.i-medic.ro/analize/ecografia
Iti cam spune ea dinainte. Cu ecografie. Pt infectii se da amoxicilina de 500 la 8 ore (ospamox). Mie mi-a dat si bilichol, dar am esofagul si stomacul iritat iar asta are uleiuri eterice si irita si mai mult.
In alte perioade am luat Liv52, cred ca e bun si pentru ficat, pancreas. Insa utilizat ani, poate afecta colonul (indirect, prin flora).
Iti treci un magnet prin zona ca doar de aia ii zice si fiere si daca simti durere atunci ai probleme si ar trebui sa consulti un doctor.
Facandu-ti un ecograf.Asa a facut si tata si a aflat ca are asa zisele''pietre'' la fiere, din cauza carora s-a ajuns la operatie.Sanatate! Sper sa nu fie cazul si la tine!
Cel mai bun sfat este sa te duci la consult.eu am probleme cu fierea [ este putin intoarsa ]. du'te este cel mai bine asa cum tsi'am sp adineauri, pentru ca vei avea crampe la stomak cum am eu si nu vei sti dc... sper ca te'am ajutat. funda?
Mario1996 întreabă: