anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunabig grin de doua zile a inceput sa ma ia durerile de spate, in partea stanga sus si nu stiu care ar fi cauza.Acum ma doare si cand nu fac nimica, iar cand ma misc asa mai brusc este o durere mai mare. Ce ar putea fi?(mi-e frica sa ma duc la doctor pentru ca daca imi va spune ca am ceva grav eu mor pe loclaughing asa ca mai bine traiesc inca cateva zile). As putea sa iau ceva sa-mi treaca?(am 16 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| greenish a răspuns:

Asa patesc si eu de cateva zile.sincer,nu stiu ce sa zic. mie cineva mi-a spus ca am muschii incordati si de asta ma doare.acum nu stiu.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cam asa se manifesta nevralgia intercostala.http://www.medreflexline.ro/detalii.aspx? nevralgia_intercostala
Dar cel mai bine te-ai duce la medic, ca nu mori din asta!

| gabriela a răspuns:

Poate sa fi prins un nerv intercostal. Nu fi speriata, daca e la miscare.trebuie cateva zile tablete si unguent antiinflamator si trece. Daca asa nu se rezolva mergi la medic! Sanatate multa!

Răspuns utilizator avertizat
| abubusd a răspuns:

De obicei astfel de dureri apar din cauza efortului fizic sau a efortului...Incearca sa iti dai cu BenGay sau Fastum Gel, dar nu ar strica sa te duci la medicul de familie ca sa iti spuna exact ce ai...Succes!