Eu am aceiasi inaltime si la 50 kg aratam numai bine.fa sport doar sa te mentii la 50 kg
Eu zic sa te inscrii la un sport, iti recomand inotul pentru ca te ajuta foarte mult la forma corpului sincer eu am 1.56 si 42 kg, eu practic hanbalul de 2-3 ani se chiar se vad rezultatele pe coapse, brtica app eu fac handbal de 3x pe saptamana cate 2 ore jumatate
Pai daca ai 155cm si 52 kg. Greutatea ta normala la 150cm trebuie sa fie de 45 kg, deci ai de slabit 7 kg pana sa ajungi la greutatea normala! Este foarte bine ca ai inceput sa faci sport(miscare) mai multa pentru inceput este suficient apoi pe parcurs poti cretse putin cate putin timpul care il petreci sa faci miscare! Si incearca sa nu mai papi dupa ora 18:00! Sper ca am fost de ajutor. Bafta!
Formula lui Lorentz
Calcularea greutatii ideale in functie de inaltime si sex
B: Greutatea ideala = inaltimea(cm) -100 - inaltimea(cm) - 150) /4
F: Greutatea ideala = inaltimea(cm) -100 - inaltimea(cm) - 150) /2
Astfel, pentru un barbat cu inaltimea de 170 cm, GI = 170 – 100 – 5 = 65 kg
In schimb, pentru o femeie cu aceeasi inaltime, GI = 170 – 100 – 10 = 60 kg
Formula lui Lorentz a fost cea mai utilizata, servind drept referinta in numeroase studii clinice. Formula are avantajul de a indica o greutate relativ acceptabila pentru majoritatea persoanelor, cu varsta peste 18 ani si cu o inaltime intre 140 si 22 cm.
Formula ia in calcul inaltimea si sexul, introducand un factor de corectie proportional cu inaltimea si variind in functie de sex. Principalul defect este faptul ca nu ia in calcul varsta individului si diferentele de constitutie.
Deci eu una cand am calculat nu am facut calculul de capul meu! Sper sa intelegeti de ce mi-a iesit ca trebuie sa slabeti 7 Kg pentru a ajunge la greutatea normala!