| Tourniquet a întrebat:

big hug
Eu am o problema. Ma doare gatul de azi de dimineata. Am baut un ceai cu miere, al luat dropsuri mentolate, am luat o pastila de gat cu propolis. Ce asi mai putea lua? Va rog mult... leacuri naturale (babesti).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| maria933 a răspuns:

Ceai cu lamaie si miere. asta am luat si eu si mi-a trecut numai decathappy

ceaiul cu miere simplu nu este prea eficientbig grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Continuă cu ele şi în completare gargară cu ceai de muşeţel călduţ.
Pa, pa.

| georginika a răspuns:

Sincer, mai bine te`ai duce la medic.Asa am patit si eu, si am incercat sa tratez acasa. dar nu am reusit si acum stau cu antibiotice.

| badnews a răspuns:

Lamaia este foarte buna pentru durerile de cat fie ca este in ceai sau o mananci simpla, desi cred ca pentru ultima varianta isi face efectul mai bine. Oricum cu tot ce ai luat tu pana acum esti pe drumul cel bun

| ShiNee a răspuns:

Tuica fiarta laughing vorbesc serios cauta pe net sa vezi ca e f eficienta... cel putin parintii mei asa scapa de raceala, dureri in gat etc... da mnah depinde cati ani ai si daca esti mik sa nu bei mult laughing

| IrinaAndreea a răspuns:

Lamaie cu miere / ciocolata
Budinca