| AndreeA9120 a întrebat:

Buna big hug

Fratele meu, a facut pojar. Neaparat o sa iau si eu?
Si ce trebuie sa fac [, ] ca sa nu iauu crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Daca nu ai mai facut pana acum, cred ca vei lua. Ca sa te feresti stai mai departe de el. Cred ca este singura varianta.

Răspuns utilizator avertizat
| ooliveer a răspuns:

Pai pojarul se ia foarte repede, dar daca ai mai avut nu ai de ce sa iti faci probleme! Dar daca cumva nu ai avut, stai cat mai departe de el! happy

| ilincanae a răspuns:

Da daca stai cu el, sigur o sa faci si tu daca nu ai facut pana acum. singura varianta este sa nu stai cu el in aceia camera

| alexandruandy a răspuns:

Buna.pojarul nu esti contagios in plus daca ai facut odata numai poti face a 2 oara.iar daca vr cv pentru fratele tau poftimhttp://www.eva.ro/......l.sanatate si o fundita te rog

| dani97 a răspuns:

Pai aici depinde... daca ai avut cand erai mica nu o sa mai faci, dar daca nu ai avut incearca sa-l eviti cat mai mult. bafta papa

| AlexDng a răspuns:

Pojarul este o boala molipsitoare. Cel mai recomandat sa nu stai langa el. Sa pastrezi distanta pe perioada bolii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evita-l,,nu sta pe langa el.

| AndreeA9120 explică:

Da, nu stau pe langa el, dar mama a zis, ca sigur o sa iau, deoarece microbul este in aer sad

| Dizzyz a răspuns:

Daca nu ai m-ai facut pojar pana acum si stai pe langa el vei lu-a si tu sigur.
Fiindca aerul care-l expira contine bacteriile care te imbolnavesc.
Stai departe de el si atat.

| RamonaRay a răspuns:

Buna! Stai departe de el ca sa nu iei in caz ca nu ai mai avut pana acumhappy

| samysamy a răspuns:

Da... pai daca n-ai avut pana acum si ai avut contact direct cu persoana respectiva(fratele tau) sigur o vei avea si tu. Este o boala care se ia foarte repede si odata ce o ai singurul lucru care trebuie sa-l faci este sa stai la pat in caldura. In maxim o saptamana iti trece. Don't worry!