Are frica exagerata, ca daca nu avea nimic, nu mai isi punea problemele astea, deci are ceva! Nu o avea ce zice, asta e corect. Am cam trecut si eu prin ce trece ea, de aia o inteleg, voi din afara mai putin puteti intelege. Nu am trecut prin aceleasi teme de frica, dar principiul era la fel.
La mine era frica de ingrasare si de diabet, zilnic ma uitam la inelul de la burta, la picioare, figura cu frica daca m-am ingrasat sau nu. Daca s-a dereglat ceva si nu mai slabesc (desi nu puteam contrazice fizica), chiar daca mananc putin.
Daca am diabet, daca urca glicemia sus, ma teroriza. Dadeam la sala in prostie sa dau jos de ajunsesem slab ca la parnaie, dadeusem in bulimie + anorexie, jale.
Orice durere, orice "aaa am aia, daca am aia? E de la diabet precis".
Prob e ca ea nu realizeaza nici acum, si pune intrebari mai departe, insa aia este. Desi i s-a spus, nu simte notiunea. Timpul ne va spune dupa ce afla daca pe 20 i-a venit menstruatia. Desi vad ca temerele ei nu-s legata doar de asta. E putin o anxietate generalizata.
Raspunsurile "nu ai nimic", nu rezolva nimic! Ea tot crede ca are. Daca un doctor zice ca n-are nimic, o sa zica ca ala nu e bun, se duce la altul!
Daca si dupa 20 se pastreaza nebunia, trebuie la medic sa-i dea un tratament, vom vedea.
Ei nu am nimic.
Dar e normal sa am ceva tare? Ori ca inainte nu am observat, ori ca a aparut acum
Nu fi trista. Intro zi o sa iti doresti sa ai ceva tare
Bine,multumesc! Si vor ramane asa permanent? Cu aia tare in ei?
doamne fereste sa ai aia tare in ei permanent scuze dar dai niste raspunsuri fenomenale
Ce răspunsuri? Si de ce nu as putea avea aia permanent? Dacă stiai ce e cu adevărat imi dădeai un raspuns concret nu asa in ras!
Hai mai. Stii doar ca glumesc cu tine. Dar mai bine sa zambim decat sa o fac pe medicu cand nu sunt
Ok
Dar totusi de ce as putea sa am asta? Înafară de varianta cu laptele
Lasand gluma. Intr-adevar se dezvolta sanii cred
Da
Si totusi de ce nu as putea avea aia tare in sani permanent? Adică nu ma dor sau ceva de genul, ma înțepau mai demult..Si sincer ii simt mai grei :*
Exact ca la un abces de masea. Te doare pana termina de umflat
Ca o sugestie. Perioada asta cat mai lejer. Ori bustiera, ori chiar nimic. Ca si sutienu cumva e deranjant banuiesc. Mai ales cu caldurile astea