Poti fi simple scurgeri vaginale care le ai mai ales inainte de ciclul mentrual
uite aici cam expicatia asta iti da un doctor
Odata cu instalarea pubertatii fetele constata ca au inceput sa pateze chilotul cu o secretie usor albicioasa care prin uscare lasa un reziduu solid alb – galbui.
In limbaj comun aceasta secretie e denumita scurgere vaginala dar cu toate ca e eliminata de vagin ea provine din mai multe locuri.
Secretia care se afla la nivelul vulvei dupa ce-a fost eliminata din vagin este compusa din secretiile mucoasei uterine, a colului uterin, a vaginului si a glandelor vulvovaginale situate in vestibulul vaginal
Nu. Este o secretie.Se numeste leucoree. Este normala la femeile sanatoase, aceasta fiind modalitatea vaginului de a se curata singur si de a mentine o stare de echilibru. Asadar, cand vaginul este sanatos se mentine "in forma" tocmai prin aceste secretii, perfect normale.
Depinde cat de mult te`ai dezvoltat.Sunt fete care le vin menstruatia mai devreme si care le vin mai tarziu...
de exemplu mie mi-a venit la 10 ani jumatate.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu mama ta.Iti va explica ea mai bine:*
Buna! Nu inca! Si mie mi s-a intamplat si inca mi se intampla. si dupa ciclu! Eu sincer la o luna dupa ce am implinit 12 ani mi-a venit ciclu si dinainte imi curgea acea chestie... cred ca este o prevenire a inceperii ciclului.Nu este o rusine. dar sa ai grija pentru ca e posibil peste ceva timp 3-4 luni sa-ti vine ciclu. Mie asa mi s-a intamplat. Sper ca te-am ajutat :X
Loll din cate stiu cred ca ai vreo infectie, urat du-te la doctor s-ar putea sa fie puroi...desi n-am auzit in special de asa ceva dar presupun asta.
dobrin1019 întreabă: