Insuficienta cardiaca e o boala care te opreste sa faci anumite lucruri care implica efort intens dar relatiile sociale nu se bazeaza doar pe activitati sportive. Cu insuficienta cardiaca poti sa ai prieteni, iubita. Daca un prieten o sa iti spuna ca nu vrea sa vorbeasca cu tine ca ai insuficienta cardiaca, de ce ai vrea sa ii fi prieten? Prietenii adevarati sunt alaturi de tine si la bine si la rau. Si tu ai un "test" care o sa iti permita sa vezi din start cine poate fi prieten adevarat.
Insuficienta cardiaca are mai multe stadii, si in stadiile incipiente orice pacient e aproape normal. Tratament pentru aceasta boala exista, si un tratament corect o sa te faca sa ai o viata destul de ok. Nu o sa alergi la maraton, dar nu o sa fie o problema sa iti scoti prietena in parc.
Dar tu chiar ai insuficienta cardiaca? Datorata carei boli cardiace cronice? Eu am impresia ca esti doar deprimat si ipohondru, nu realmente bolnav.
...nu cred ca va fi chiar asa, daca ai prieteni buni cu siguranta nu te vor parasi deoarece esti bolnav...
Incearca sa iti iei tratamentul si vei vedea ca va fi bine!
Sal cum ti-ai dat seama ca ai insuficienta cardiaca vai daca am si eu o sa mor, eu cand trag aer mult in piept pana nu mai pot simt asa o usoara durere in furca pieptului si tu ai asa ceva? spune-mi te rog...
Mario1996 întreabă: