| AndradaMircea a întrebat:

Dacă am avut gastrită în trecut şi am tratat-o cu pastile, o perioadă am fost ok şi acum am început să am stări de greață încontinuu, orice aş mânca, şi o senzație de arsură, disconfort în abdomenul superior, a recidivat gastrita?
Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anoniiim1807 a răspuns:

Posibil.
Trebuie sa mergi la medic pentru ca se poate agrava..sa ajungi la ulcer si chiar cancer.
Merg la doctor si el îți va spune exact ce ai de făcut. Si verișoara mea a avut probleme, a avut tratament si i-a trecut, insa in fiecare început de primăvara si toamna are din nou acele simptome.

| DoarEuLeo a răspuns:

Multe din probleme gastrice apar si din cauza stresului si a supararilor. Incercati o cura cu apa alcalina care poate alina problemele de acest gen. Eu beau doar apa alcalina Calipso, am eliminat alimentele prajite, bauturi/sucuri din comert, etc. Asa cum am mai spus, consumul de apa alcalina, combinata cu o alimentatie corecta care sa aiba cat mai putine alimente procesate din comert, dar bogata in legume si cereale, face ca in organism sa se ajunga la un mediu alcalin, iar intr-un mediu alcalin foarte multe boli nu se mai pot dezvolta