| Spunkytiger99 a întrebat:

Daca am consumat marijuana acum 3 saptamani(sub 0.5g), si maine trebuie sa imi fac test de thc, sunt sanse sa iasa pozitiv?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

NU sunt sanse ca s-a eliberat de mult din corp.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Testul rapid pentru depistarea THC din Hasis si Marijuana pune în evidență consumul acestor substanțe!

THC: Tetrahidrocanabinolul o rășină uleioasă, derivat benzo-piranic de tip canabinoidic este substanța activă principală din cannabis, întîlnit în drogurile vegetate hașiș și marihuana. El a fost pentru prima oară izolat în anul 1964 de Raphael Mechoulam din Israel.

Marijuana este un amestec verde, maro sau gri din frunzele, tulpinile, semințele și florile uscate ale cânepei indiene (Cannabis sativa indica) și are aspect de tutun verzui tăiat foarte fin. Fiecare tip de marihuana conține THC (tetrahidrocanabinol), principala substanța psihoactiva a acestor produse vegetale. Cu cât valoarea THC-ului este mai mare, cu atât mai puternice sunt efectele acestui ușor drog. Substanțele active din cannabis au o istorie îndelungată și plină de tradiție, ca medicamente. În țările Orientului și Americii latine, aceste substanțe sunt puternic răspândite și au indicații de consum medicale și mai ales sociale.

| Kerre a răspuns:

Nu.

| TheNightWolf a răspuns:

Daca te mananca in anus copile... eu sunt sanatos tun la 12 ani doar cu barni si tedi