| Bby_5006 a întrebat:

daca am fumat vreo 2 saptamani... dar nu chiar in fiecare zi, am fumat cam 6 tigari maxim in 2 saptamani dar aseara si in seara asta cred ca abia le-am tras in piept. si parca ma dor plamanii. Stiu ca o sa ziceti sa ma las, si oricum ma las, dar... oare patesc ceva? va rog nu ma luati la misto si din astea straight face.
Funda:*.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| 23partyboy a răspuns:

Nu patesti nimic daca intr-adevar ai fumat doar ii ceva normal sa simti unele dureri mai ales la inceput ca plamanii tai nu sunt obisnuiti cu asta de obicei apar dureri cand termini tigara sau chiar la primul fum dupa catva timp trec, daca nu tusesti si nu ai alte simptome sa fie altceva ii doar de la tigari si trece daca nu mai fumezi.

| anonimul0826 a răspuns:

Si pe mine ma doar frate da imi stau fara fumata vreo 3 zile si ma baga iarasi d ao iau mai usor xcu trasu in palmani nu ma pot alsa e semecher imi place fumuld e tigara il iubesc

| EdwardEtc a răspuns:

Daca e adevarat ca ai fumat atat de putin nu ai ce patii. Eu de la primul fum tras in piept ametisem putin si m-a luat durerea de cap.Eu fumez cam 10 tigari/zi si deocamdata nu am patit nimic.