| Patrecea a întrebat:

Buna.
Daca am luat pastila de a doua zi dupa o ora, e posibil sa raman insarcinata?
Mentionez ca am folosit prezervativ si spart nu era, dar am simtit eu ca trebuie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai facut foarte-foarte rau!
Ai lua o bomba hormonala, inutil!
Asteapta-te la efecte secundare drastice ca: ciclul si ovuatii aleatoare care nu s emai pot controla si evalua, venind cand vor ele pe urmatoarele 6-12 luni. Modificari hormonale in corps samd.
Pastila de a oua zi, din cauza efecteleor sale dezastruoase in corpul femeii, este recomandata 1 singuar data in viata femeii!

Prezervativul este unul din protectiile care nu au nevoeid e pastila de a doua zi si acre nu provoaca efecte secundare.

| Patrecea explică (pentru Violleta2022):

Multumesc????????

| Violleta2022 a răspuns (pentru Patrecea):

Ce inseamna semnele de intrebare multiple, puse dupa "multumesc"?

| Patrecea explică (pentru Violleta2022):

Din greseala!

| Lukasssz a răspuns:

Nu,fii calma

| Lukasssz a răspuns (pentru Lukasssz):

Fi*

| Patrecea explică (pentru Lukasssz):

Multumesc❤️?

| Yparisa a răspuns:

Mare e gradina...
Daca nu ești în stare să înțelegi cum se formează o sarcina, cea mai buna metoda contraceptivă pentru tine e abstinenta.
Pastila de a doua zi se ia în situații de urgență, nu ca extra-protectie.
O sa iei pastila de a doua zi după fiecare contact? Că așa simți tu? De ce nu simți nevoia să te informezi despre tot ce înseamnă sex înainte să faci așa ceva? Caută pe YouTube Sexul vs barza, poate se lipește ceva de tine. Dar ar trebui să aștepți să faci macar 18 ani înainte să mai continui activitatea asta pentru că nu ești suficient de informata, matura sau responsabila și asta se vede și în alte întrebări de-ale tale in care ești la fel de panicata.
Învață cum funcționează corpul tău și nu o sa mai trăiești în paranoia.

| Patrecea explică (pentru Yparisa):

Ai dreptate
Multumesc

| Patrecea explică:

Frumos raspuns, nu mai bine taceai?