| Pufarinnaa a întrebat:

Daca ati observat pe langa anumiti dinti din gura(cei mai din spate) este o gingie mica.Acea gingie a inceput sa se "dezlipeasca" si se tot misca pe langa masele.Ce as putea sa fac sau inc at timp scap de aceea gingie?Ma doare de simt ca innbenesc.[funda]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AleXzpm a răspuns:

Nimic. din cat stiu eu s-ar putea sa iti creasca maselele de minte ^_^ sper ca nu gresesc

| ButterflyEtkisi a răspuns:

Si eu am avut asa ceva...am lasat-o asa si peste citeva zile a cazut si acum e tot normal...nu stiu cei dar mai bine viziteaza medicul

| Pufarinnaa explică (pentru ButterflyEtkisi):

Cam in cate zile ti-a trecut?

| ButterflyEtkisi a răspuns (pentru Pufarinnaa):

2-3

| Pufarinnaa explică:

Am doar 14 ani.Parodontoza se face dupa 40 de ani de obicei.

| SarahLy a răspuns:

Nu exista gingie mica si gingie mare...ai 2 gingii:superioara si inferioara... Daca e imflamata ar putea fi gingivita.Singura cale sa afli ce e, consulta un medic stomatolog, vei fi mai linistita psihic si vei primi si un tratament corect.