| andyblack a întrebat:

Daca aveti de gand sa va bateti joc de intrebarea mea, oricum nu ma intereseaza. E cam jenant stiu, dar nu am la cine sa apelez. M-ar interesa niste pastile pentru cresterea penisului, un tratament ceva. nu ca nu as fi multumit dar mai merge cate o schimbare. Poate sunt baieti care imi pot raspunde. de preferat ar fi ceva care sa se gaseasca in farmacii, dar merge si de pe net. si daca stiti si nu vreti sa scrieti imi puteti trimite mesaj pe privat. mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista tratamente reale pentru cresterea penisului, toate sunt escrocherii care iti iau banii si te otravesc cu cine stie ce. Singura metoda eficienta este cea chirurgicala, dar are o frecventa a impotentei post-chirurgicale suficient de mare incat sa nu fie o alegere buna.

| MsGringer a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un medic sau farmacist, ca asa dupa vorbele oamenilor mai dai si de altele.

| ingerdraq a răspuns:

Singura posibilitate de a mari pensiul este interventia chirurgicala. Pastilele si cremele nu au nici un efect.