| ifonly94 a întrebat:

Daca beau o saptamana numai sucuri de fructe imi pot detoxifia ficatul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Shinto a răspuns:

Nu.In cazul in care nu ai vreo afectiune, si vrei sa faci o cura de dezintoxicare, poti folosi ceaiuri din plante.Papadia,urzica,menta,sunt plante puternic detoxifiante, chiar daca nu foarte bune la gust.Sucurile de fructe sunt vitaminizante, nu detoxifiante. Daca ati fost diagnosticat cu o afectiune a ficatului, cel mai bine ar fi sa intrebati medicul.Cu asta nu-i de joaca

5 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Este un medicament Liv 52. Numai sa nu il folosesti continuu.

| florin1979 a răspuns:

Mai bine ia fructe proaspete si da-le prin storcator, sau mananca-le crude asa. crezi ca sucurile sunt naturale? sunt pline de conservanti, de E-uri

| RadioactiveUranium a răspuns:

Mai putine sanse cu ele dar ia-ti ceai stiu eu unul,, Organism Purificat" foarte bun mie imi da efecte foarte mari

| 4drian a răspuns:

NU. Mai bine mergi la un doctor.

| vladomison100 a răspuns:

Nu.chiar te poti imbolnavii! sa nu faci asta niciodata! ai grija de tine! paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa