E as zice ca ai ce am avut eu recent. Abia de vreo 2-3 saptamani am scapat. Aceleasi simptome ca si tine.
Menstruatia intarzia, simptome de gravida ( am si eu un copil). Pana la urma a venit menstruatia dar aveam tot simptome de gravida. Am inceput sa urinez des, m-am gandit la infectie urinara, dar a iesit negativ. Am mai facut ceaiuri de merisoare, am facut teste de sarcina negativ, am primit tratament de la dr de familie sa beau pastile de merisoare, antiinflamator si ovule in caz de vreo infectie vaginala. Am mers pe tratamentul asta doar 5 zile ca nu aveam simptome de infectie vaginala si am mers la dr ginecolog ca aveam deja o luna jumate de cand urinam des. Acolo mi s-a gasit mult lichid in douglas. Acel mult nu stiu cat inseamna, dar de asta simteam o presiune pe vezica. A zis ca acel lichid indica infectie pe undeva. Sa repet analiza de urina si secretie vaginala. A zis sa incep si tratament cu un antibiotic care e pentru ceva infectii, ca a zis si daca nu iese pozitiv on analize, se poate sa am o infectie ascunsa, mai mi-a dat antiinflamator si pastile de merisoare. A iesit tot negativ la analize, dar am luat tratamentul ala 7 zile cat a zis si la fel urinam des. Dupa inca 2 zile de cand am terminat tratamentul, s-a ameliorat, eram chiar bine. Ma miram. Urmatoarea zi spre seara au inceput iar urinarile dese. Am crezut ca am cistita intestitiala, ca nu mai scap. Bausem innziua aia coca cola si am citit ca irita vezica, Aveam deja 2 luni si ceva de cand urinam des. Am tinut un regim cat de cat : nimic picant, nimic acru, doar in ciorba, dar nu muraturi, nimic dulce primele zile, apoi mancam cate un biscuite de post, fara fructe citrice, a 4a zi mancam lapte cu cereale cu miere si eram inca ok. Mancam chiar putin de frica sa nu mananc ceva ce irita vezica. De exemplu eram bine si intr-o zi am mancat dukceata de capsuni pe paine si iar urinam mai des. Am baut apa cu putin bicarbonat ca amelioreaza. Si dupa 7 zile de evitat alimente, eram bine. Usor usor am inceput sa mananc cam ce vreau. Vad ca nu am mai avut probleme. Evit si frigul ca dr de familie zicea de o raceala la ovare, dar ovarele erau bine si 2 luni si ceva a fost cam mult pentru o raceala la ovare. Ma gandesc mai degraba ca a fost pe baza de stres, iar mai apoi vezica sa fi fost iritata si regimul a ajutat.
Multa sanatate.
Mulțumesc mult. Dar din păcate pentru mine am făcut un test de sarcina acum 10 minute și a ieșit pozitiv. Spun din păcate ca am 3 copii și cea mica are doar 10 luni și e greu.nu îmi mai doream o sarcină. Din păcate voi face avort nu am alta soluție. Știu că nu e ok dar n-am ce sa fac. Am avut destule probleme și cu celelalte sarcini. Mersi pentru răspuns. Sanatate
Mai, te rog sa te mai gandesti. Vad cazuri de femei cu 7-10 copii si nu ii lasa Dumnezeu. Nu stiu ce sa iti spun, dar te rog sa te mai gandesti, si tu ai fost mica si daca mama ta nu te nastea acum tu nu mai erai aici sa scrii pe TPU. Poate fi greu, dar te iubeste mult Dumnezeu si nu te lasa.
Ma rog sa iti lumineze Iisus Hristos mintea si sa iti arate ca te iubeste si nu te lasa, Dumnezeu ne iubeste pe toti oricine am fi si oriunde am fi si nu ne lasa desi uneori nu vedem sau nu vrem sa vedem ca este langa noi si ne ajuta.
Dumnezeu are grija de tine si de cei trei copii ai tai acum. Crezi ca nu ar avea grija de inca unul?
Nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, doar te rog sa e mai gandesti, Dumnezeu e cu tine si nu te lasa...
Deci. ..sa o iau de la capăt. Am verificat Putin și ultimul ciclu a fost pe 3 feb. Deci mi-a întârziat aprox 10-13zile. Ok... Simptome de sarcina nu am. Am frisoane și urinez des. Nu am gesturi sau amețeli. Am o scurgere ciudata.da testul de sarcina arata 2 linii deci este pozitiv. Mâine urmează să mă fac unul și luni ma voi duce la un control. Întrebarea este:o infecție urinara poate oare întârzia ciclul sau rezultatul testului de sarcina?
Fals pozitiv la testul de sarcina poate fi doar de la medicamente care au in componenta hormonul HcG.
Testul poate fi si stricat, cel mai bine e la control.
Daca este sa fie fals pozitiv e flas pozitiv, daca este sa fie sarcina te ajuta Dumnezeu si o sa iti poti creste toti copiii cu dragoste si tot ce aveti nevoie. Nu stiu daca ai patit lucruri extraordinare prin care te-a salvat Dumnezeu, dar eu sunt salvat de la moarte de 7 ori pana acum de Iisus Hristos.
Iisus Hristos te iubeste.
Buna mersi de răspuns. Azi voi mai face un test sa vad... Luni merg oricum la un control. Și știu că Dumnezeu ma ajuta, dar nu am condiții pentru un al 4lea copil. Locuim în chirie și fac naveta zilnic cel puțin câte o oră pe drum cu autobuzul sa îmi duc fetitele la școală și la grădiniță. E foarte greu nu am posibilitatea sa mai cresc încă un copil. Nu am ce sa le ofer, de-abia ne descurcam și așa. Locuim 6 pers în 2 camere. Nu am o casa unde sa spuna ca e acasă să știe că e casa lor. De 8 ani ne tot mutam dintr-o chirie în alta, plus ca abia găsești chirie cu atâția copii mici. Îmi pare rău să spun asta știu că e păcat dar nu am ce face...
Ai destule simptome care anunta o eventuala sarcina, si prea putine care anunta aparitia menstruatiei.