| IoanaPuppy31 a întrebat:

Buna,
Daca de exemplu ajunge o bucatica mica de mancare in plaman ce se intampla daca nu iese cand tusesti si ajunge chiar la plaman? Nu mi s-a intamplat doar ca mi-a venit in minte intrebarea aceasta cand mancam bobite de cereale acum doua ore.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Skippy223 a răspuns:

Reactie inflamatoare, fluid poate sa se acumuleze in plamani, si incep complicatiile cum ar fi pneumonie bacteriala.

In majoritatea cazurilor vei tusi violent cand mancarea ajunge in trachee si o vei propulsa inapoi! haha

| IoanaPuppy31 explică (pentru Skippy223):

Multumesc. Am pus aceasta intrebare pentru ca m-am panicat cand era sa ma inec cu o boaba de cereala. Avand in vedere ca au trecut doua ore si eu sunt bine inseamna ca nu s-a intamplat nimic.

| Skippy223 a răspuns (pentru IoanaPuppy31):

Haha. A iesit afara, mai mult ca sigur. Ai grija!

| IoanaPuppy31 explică (pentru Skippy223):

Da, o sa am.
O zi buna!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu esti in coma, este foarte greu sa se intample asta. Daca ajunge in plaman, trebuie sa die extrem de mica, fiindca altfel s-ar opri in caile aeriene, asadar nu ti se va intampla absolut nimic.

| IoanaPuppy31 explică (pentru Brigaela):

Multumesc mult pentru raspuns, fiindca sunt o fire fricoasa ma ajuta foarte mult sa aflu aceste informatii.