Nu mult, dupa ce am purat elasticele am mai mers de vreo 2-3 ori si dupa mi la scos.Atunci cand ti-a cazut bracketul trebuia sa iti suni dentistul si sa ii zici, nu cred ca te va costa in plus.
Bună.
Tu nu ești în stare să porți cum trebuie un aparat dentar și de mai bune de jumătate de an nu l-ai pus la loc la stomatologie?
Ești tare răsipită.
Pa, pa.
Cedeam ca stomatologul pune la loc bracketii, nu eu... si daca el nu mi l-a pus la loc, eu ce trebuia sa fac?
In mod normal trebuia sa ti-i fixeze el..am purtat cand eram mai mica si mi-au cazut si mie pentru ca mestecam guma dar imediat mama suna la medic si ma ducea sa mi-i "lipeasca" la loc..Inca mai tin minte ca doctorita imi spunea ca nu e bine sa stau cu ei dezlipiti de dinti deoarece maxilarul va incepe sa mi se deplaseze intr-o parte...atata timp cat aparatul imi indrepta ceilalti dinti, iar pe cel de pe care imi cazuse bracketul nu.
Scuze ca nu pot da un raspuns. Ba din potriva. Am o intrebare: cat costa un aparat fix, ca trebuie sa imi pun si eu..si a 2a intrebare: cat costa daca bracketii sunt transparenti?
Danutaa24 întreabă: