| AleAlesia4q96 a întrebat:

Bună! Dacă exista persoane care s-a operat de amigdale, va rog mult să îmi spuneți cum a fost, dacă a costat ceva operația fiind asigurat, cât se sta în spital, după cât timp te poți întoarce la munca; cât mai detaliat as dori vă rog mult. Va mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu nu am facut operatie de amigdale. Orice medic iti va spune ca este contraindicata, amigdalele fiind o protectie pentru organism. Am scapat de amigdalita cronica facand gargara, cateva seri la rand, cu petrol lampant si sare. https://www.emag.ro/search/petrol+lampant

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am uitat sa precizez ca operatia se face doar in cazuri extreme. Unmedic iti va spune daca este cazul si, atunci, mergand la urgenta, si daca vrea medicul de acolo, poti sa o faci gratuit. Intorcearea la munca, in sezonul rece, se face dupa un scurt concediu medical. Medicul apreciaza asta si-l poate prelungi.

| sierra1 a răspuns:

De stat, nu stai (fără complicații), te trimite acasă pe loc, după...