Da,poti slabi si dezvolta masa musculara in acelasi timp(exercitiile cardio nu vor influenta masa musculara,intrucat cand slabesti dai jos grasimea,nu muschii).Si da, daca combini alergarile cu exercitiile pentru dezvultarea musculara, este bine.Cat despre a face aceleasi exercitii cardio zilnic,nu consider ca este o mare problema; te vei obisnui cu ele la un moment dat,dar asta nu va reduce eficienta lor,intrucat efortul fizic este acelasi(dar lucrul acesta poate diferi de la organism la altul).In orice caz,pentru a te asigura,fa o perioada lunga de timp doar un singur exercitiu,iar daca da semne ca nu ar mai da acelasi rezultate(desi ma indoiesc),combina-l cu un alt exercitiu cardio, pentru a scapa de monotonie(rezultatele nu vor intarzia sa apara, indiferent de varianta aleasa). Succes.
Bună.
În fiecare zi trebuie să faci o grupă de mușchi. Nu toți o dată.
În rest este bine ceea ce faci.
Se vor dezvolta prin tonifiera lor în primul rând iar forța este cea de-a doua caracteristică care te interesează, nu volumul lor.
Pa, pa.
Este foarte bine cum faci. Poti combina alergatul cu flotarile, cu abdomenele si cu tractiunile.In legatura cu aceleasi exercitii in fiecare zi ai dreptate, musculatura va stagna daca faci timp indelungat acelasi exercitiu.Combinale intre ele.
Tractiunile la bara fixa. Considerat de sportivi si antrenori exercitiu de baza pentru spate acestea se executa prin tragerea corpului spre bara pâna când aceasta este atinsa cu barbia sau pieptul. Priza este pronatie, adica de sus apucat, la o departare ce depaseste cu 15-20 cm linia umerilor.
Flotarile simple. Considerat unul din cele mai simple si mai folosit exercitiu de forta, flotarile sunt prezente la toate nivelurile educatiei fizice, la toate etapele de dezvoltare fizica si în majoritatea programelor de pregatire fizica generala. Se pot excuta fie simplu la sol, fie între doua sprijine cu coborârea pieptului între acestea, fie cu pozitionarea picioarelor mai sus decât nivelul mâinilor etc. În toate cazurile, musculatura care lucreaza este cea pectorala, în principal, si cea a tricepsului brahial, în secundar. Este considerat exercitiu de baza care face parte cu succes din antrenamentul de pectorali al fetelor. În general se executa 3-4 serii pâna la refuz.
hedol întreabă: