| Lonelygirl a întrebat:

Daca iti dai cu alcool sanitar pe fata (am auzit ca usca cosurile), poate sa afecteze intr-un anumit mod pielea? Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Da, poate sa-ti usuce pielea. E prea dur alcoolul sanitar pentru ten, cauta o lotiune tonica la farmacie. Exact asa ii spune.

| NoChanceForUs a răspuns:

Doar îl absorbi prin piele și te faci muci.

| VladimirPutin a răspuns:

Alcoolul deshidreatează și îți face riduri dacă îl bei și face aceeași dacă îți dai și pe piele

| Konata a răspuns:

Spirtul este foarte toxic, sa stii tu, insa ar trebui sa ti-le lasi ca ele trec singure.Important sa te speli pe fata sa o ai curata si sa nu te dai cu fond de ten ca orice adolscent are cosuri pe fata.Nu trebuie sa iti fie rusine de cosuri ca puna la urma daca te gandesti la cati adolescenti sunt in lumea asta... Oricum eu stiu ca e toxic, mai ales mirosul iti inra in nari si nu e bine. Tu mai imformeazata dar urmeaza sfatul meuwinking

| BiaSiAtat a răspuns:

Du-te la o farmacie naturista si acolo vei gasi lotiune pentru fata, revigoranta. E foarte placuta aceea senzatie si te apar de cosuri si bube pe fata.

http://www.biolinea.ro/......plant.html

Aceasta e cea mai buna!

| YoSiAtat a răspuns:

Da, iti usca cosurile, dar e foarte posibil sa iti ramana semne pe fata de la cosurile uscate, intr-un alt mod nu afecteaza pielea.

| scully a răspuns:

Alcoolul sanitar este intr-adevar bun pentru cosuri dar este si destul de daunator pielii, mai ales pentru cei cu tenul sensibil; adica arde pielea. In general, eu ma feresc de produsele cosmetice care contin alcool.
Bafta.

| BusinessPromoterRo a răspuns:

Salut Lonelugirl. Pe fata te poti da cu lotiune astringenta pe baza de aloe de la Farmec. Are efecte super bune. Daca iti doresti mai mult, la orice hipermarket exista, in cadrul sectiunii cosmetice, de la Clearasil o crema ce usuca instant cosurile. Cu drag!

| bob4rap a răspuns:

Eu am facut prostia asta de cateva ori si facusem ditamai rahatu pe fata laughing stai in banca ta mai bine le lasi asa

| AHappyMan a răspuns:

In primul rand arde pielea! nu te apuca sa-ti dai cu spirt pe fata ca nu-i de bine... eu unul nu te sfatuiesc s-o faci!

| sorina_1401 a răspuns:

Nu afecteaza cu nimic pielea in schimb dezinfecteaza si curata si eu folosesc alcolul sanitar si vreau sa iti spun ca am aproape un an de cand am renuntat la tot felul de creme pentru cosuri si folosesc alcolul sanitar iar acum tenul meu e curat crede-ma ca nici fond de ten nu mai folosesc tongue

| marina11 a răspuns:

In niciun caz sa fac prostia asta. mergi la farmacie si intreaba de ZYNERIT.e un lichid ce trebuie amestecat si da rezultate e cam scump dar e ff bun
PS:la mine a mers :*

| Deasonyka a răspuns:

Poi,si eu fac acelasi lucru, dar am remarcat faptul ca usuca cosurile, dar provoaca inbatranire pielii.I-ti recomand mai bine o lotiune tonifianta e mult mai buna

| CrisAvon a răspuns:

In niciun caz sa nu iti dai cu alcool sanitar pe fata, iti va usca pielea in ultimul hal. Daca ai nevoie de ceva pentru cosuri du-te la farmacie si cumpara-ti de acolo o lotiune tonica sau un exfoliant sau un baton pentru tratarea cosurilor. Sau, daca ti se par prea scumpe produsele de la farmacie, poti sa cumperi de la Avon, au o intreaga gama pentru cosuri : baton pentru tratarea cosurilor, exfoliant, lotiune tonica, gel de curatare si chiar si masca (fiecare e 10 lei).

| Eric1609 a răspuns:

Nu usuca cosurile ci dezinfecteaza fata. Incearca Zinerit sau daca nu ai incearca crema de galbenele sau Clear Skin. FUNDA!

| pursisimplu21 a răspuns:

Pentru cosuri sunt alte modalitati clasice Ex: pui ce cosuri miere de albina sau pasta de dinti.La mine a functionat.Succes!

| Bizău_Ileana_1992 a răspuns:

Da este foarte bun pentru coșuri eu folosesc de câți va ani,,, nu trebuie să îți dai in toată ziua,, odată la săptămâna e suficient!