anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

daca iti smulgi sau te razi parul de exemplu:de pe spate,de pe maini sau de pe picioare, de pe ori ce! cat de mare creste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| baddgirl a răspuns:

Hey
Daca iti razi parul, poti avea surpriza neplacuta de a-ti creste mai des, in schimb, daca il smulgi, iti creste mai greu si mai rar.Eu ma fac cu benzi cu ceara pe maini si sunt multumita de rezultatul avut happy

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu iti creste mai mare decat l-ai avut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Creste mai mare si mult mai des.
Foloseste epilarea cu ceara.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| Zitronen a răspuns:

Bunahappy
Creste tot mai mare, si este foarte des. Nu se merita. Barbatii au par, findca au nevoie de el. Nu te infemeia.
Numai binehappy

| 2BeCristi a răspuns:

Creste mai mare si mai des, mai bine nu te rade.

| StefanCristi55 a răspuns:

Mult mai mare si mai des.Nu fa prostia sa te razi ca dupa o sa ai mereu o problema in plus de rezolvat si o sa regreti mai tarziu.

| aikman01 a răspuns:

Daca il smulgi ar trebui sa nu creasca mai des, ca teoretic smulgi o parte din radacina... ai sanse mari sa se mai reduca din el daca te epilezi spre exemplu cu ceara... daca il razi il ajuti sa se regenereze, deci o sa il ai mai des si mai frumos happy funda?

| Tєσ a răspuns:

1. Dafuq did i just read... fara suparare laughing
2. Cam de doua ori mai mare decat inainte sa il smulgi thinking

| Lukiano a răspuns:

Te sfatuiesc mai bine sa il tunzi cu masina de tuns. Eu imi tund regulat parul de pe maini, picioare, piept, pubian si subrat si nu am avut probleme cu cresterea excesiva. Conceptia "barbatii trebuie sa fie parosi" mi se pare un pic exagerata. Parul mare te face sa transpiri de doua ori mai mult si in plus mie mi se pare inestetic cel de pe picioare, maini si piept. Dar in orice caz, gusturile nu se discuta.

| Mesesan_Amelina_2000 a răspuns:

Cam in 1-2 saptamani dar creste mult mai mare...

| valibb a răspuns:

Parul nu creste mai desc daca il tai, razi etc! unii au parul mai des altii mai rar. depinde de genetic